logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde

Syndicale premie (referentiejaar 2019)

Defensie heeft het aanvraagformulier voor de syndicale premie voor het referentiejaar 2019 rechtstreeks naar de militairen verstuurd.

Dit originele formulier (dus geen fax of e-mail met scan van het ingevulde formulier) dient men te vervolledigen en VOOR 01 juli 2020 op te sturen naar: ACMP-CGPM, Romboutsstraat 1 – Bus 021, 1932 ZAVENTEM.

Men mag het origineel ingevulde en ondertekende formulier ook overhandigen aan een ACMP-afgevaardigde die het ons zal bezorgen.

Wacht niet langer om uw aanvraagformulier op te sturen!

Nadat uw aanvraagformulier is aangekomen op het Vast Secretariaat van de ACMP-CGPM, zullen wij het nodige doen om de syndicale premie binnen de drie maanden uit te betalen.

 

Aanvraagformulier niet ontvangen of verloren?

Wat te doen indien u het aanvraagformulier niet heeft ontvangen? Of ben je het aanvraagformulier kwijtgespeeld?

Druk het document af dat hier beschikbaar is én stuur het ingevuld en ondertekend terug, per e-mail (srt@acmp-cgpm.be) of per post (Romboutsstraat 1 - bus 021, 1932 Zaventem) naar het Vast Secretariaat van de militaire vakbond.

De ACMP-CGPM zal zich dan wenden tot de diensten van de Eerste Minister en zal, na ontvangst van de nodige gegevens, zo snel mogelijk overgaan tot de uitbetaling van de premie. Dit zal uiteraard een vertraging met zich meebrengen!

Ter herinnering: de militair mag wettelijk slechts één enkele aanvraag tot uitbetaling van de syndicale premie indienen en slechts bij één representatieve vakorganisatie.