logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde - POC

Vaccinatie Covid-19

29/04/2021

Er heerste de afgelopen weken wat verwarring over het al dan niet tussenkomen van de hospitalisatieverzekering DKV bij hospitalisatie door de gevolgen van het toedienen van het coronavaccin. Inmiddels is de Bureauchef Hospitalisatieverzekering van Defensie (Adjudant-Chef Nico Blomme) tussengekomen bij DKV om meer duidelijkheid te bekomen.

In hun reactie laat DKV vandaag weten dat zij: “de huidige vaccinatiecampagne die door de overheid wordt georganiseerd steunen aangezien deze onze klanten beschermt in deze pandemie. Daarom nemen we alle omstandigheden in overweging en zullen we gedurende de periode van de Covid 19-vaccinatiecampagne de gevolgen van de vaccinatie, zoals trombose, dekken volgens de contractuele voorwaarden. Als speler in de verzekeringssector nemen wij onze verantwoordelijkheid.”

De militaire vakbond ACMP-CGPM dankt de verantwoordelijke van Defensie en DKV voor dit positieve nieuws welke meer bescherming biedt aan de militairen en hun gezinsleden, die aangesloten zijn bij de DKV-hospitalisatieverzekering van Defensie.


Terug

DKV logo2.svg