logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde

Syndicale premie voor het referentiejaar 2017

04/04/2018

Defensie heeft het aanvraagformulier voor de syndicale premie voor het referentiejaar 2017 rechtstreeks naar de militairen verstuurd.

Dit originele formulier (dus geen fax of e-mail met scan van het ingevulde formulier) dient men te vervolledigen en VOOR 01 juli 2018 op te sturen naar: ACMP-CGPM, Romboutsstraat 1 – Bus 021, 1932 ZAVENTEM.

Men mag het origineel ingevulde en ondertekende formulier ook overhandigen aan een ACMP-afgevaardigde die het ons zal bezorgen. Maar dit is geen verplichting.

Wacht niet langer om uw aanvraagformulier op te sturen!

Nadat uw aanvraagformulier is aangekomen op het Vast Secretariaat van de ACMP-CGPM, zullen wij het nodige doen om de syndicale premie binnen de drie maanden uit te betalen.

Bedragen:

  • 12 volledige maanden lidmaatschap = 90 euro
  • 9 volledige maanden lidmaatschap = 67,50 euro
  • 6 volledige maanden lidmaatschap = 45 euro
  • 3 volledige maanden lidmaatschap = 22,50 euro.

Wat te doen indien u geen aanvraagformulier heeft ontvangen?

Neem contact op met de ACMP-CGPM. Bij voorkeur via e-mail naar: srt@acmp-cgpm.be. Vermeld hierbij uw naam, voornaam, geboortedatum, adres en het bankrekeningnummer (IBAN) waarop u wenst dat de syndicale premie wordt gestort.

De ACMP-CGPM zal zich dan wenden tot de diensten van de Eerste Minister en zal, na ontvangst van de nodige gegevens, zo snel mogelijk overgaan tot de uitbetaling van de premie. Dit zal uiteraard een vertraging met zich meebrengen!

Ter herinnering: de militair mag wettelijk slechts één enkele aanvraag tot uitbetaling van de syndicale premie indienen en slechts bij één representatieve vakorganisatie.

 


Terug

Prime Syndic FotoM