logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde - POC

Loonopslag

Welkom op de onthaalpagina van onze rekentool voor het berekenen van uw netto loonopslag n.a.v. de herziening van de weddes van de militairen.

Met de rekentool van de ACMP-CGPM berekende we hoeveel euro’s u iedere maand gaat bijkrijgen ten gevolge van het loonakkoord van april-mei 2021. Echter rekening houdend met het verdict van het begrotingsconclaaf van 12 oktober 2021 zullen we deze rekentool enigszins moeten verfijnen. De talrijke cijfers die stilaan bekend geraken zullen wellicht een (beperkte) impact hebben op de eerder gecommuniceerde resultaten.

Zodra we ons verder door de nieuwe cijfers hebben geworsteld zullen we onze berekeningstool aanpassen waar nodig. Wij maken ons sterk dat het finale resultaat in het overgrote deel van de gevallen zeer sterk zal overeenstemmen met de reeds eerder gemaakte berekeningen. Meer zelfs: het resultaat zal in de meeste gevallen iets positiever uitvallen voor de militairen in actieve dienst.

Intussen zal er meer informatie volgen in de eerstvolgende editie van De Schildwacht (eind oktober 2021). Zodra we over alle nieuwe gegevens beschikken en onze rekenmodule voor uw toekomstige loonopslag opnieuw operationeel zal zijn, zullen we terug kunnen overgaan tot het maken van individuele berekeningen.

In afwachting danken we u voor uw begrip en uw geduld!