logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde - POC

Syndicale premie (referentiejaar 2020)

Defensie dient het aanvraagformulier voor de syndicale premie voor het referentiejaar 2020 rechtstreeks naar de militairen te versturen.

Dit originele formulier (dus geen fax of e-mail met scan van het ingevulde formulier) dient men te vervolledigen en VOOR 01 juli 2021 op te sturen naar: ACMP-CGPM, Romboutsstraat 1 – Bus 021, 1932 ZAVENTEM.

Men mag het origineel ingevulde en ondertekende formulier ook overhandigen aan een ACMP-afgevaardigde die het ons zal bezorgen.

Wacht niet langer om uw aanvraagformulier op te sturen!

Nadat uw aanvraagformulier is aangekomen op het Vast Secretariaat van de ACMP-CGPM, zullen wij het nodige doen om de syndicale premie binnen de drie maanden uit te betalen.

Bedragen:

  • 12 volledige maanden lidmaatschap = 90 euro
  • 9 volledige maanden lidmaatschap = 67,50 euro
  • 6 volledige maanden lidmaatschap = 45 euro
  • 3 volledige maanden lidmaatschap = 22,50 euro 
  • minder dan 3 maanden lidmaatschap = Niet in de voorwaarden. 

Aanvraagformulier niet ontvangen of verloren?

Wat te doen indien u het aanvraagformulier niet heeft ontvangen? Of ben je het aanvraagformulier kwijtgespeeld?

Druk het document af dat hier beschikbaar is én stuur het ingevuld en ondertekend terug, per e-mail (srt@acmp-cgpm.be) of per post (Romboutsstraat 1 - bus 021, 1932 Zaventem) naar het Vast Secretariaat van de militaire vakbond.

Ter herinnering: de militair mag wettelijk slechts één enkele aanvraag tot uitbetaling van de syndicale premie indienen en slechts bij één representatieve vakorganisatie.