logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde

ACMP-CGPM: dé militaire vakbond

 

ACMP-CGPM is de enige échte militaire vakbond: apolitiek, ongebonden en zuiver militair. We zijn een moderne, professionele vakorganisatie met 100% aandacht voor de belangen van het militair personeel. Daartoe hebben we een sterk netwerk van afgevaardigden in elke kazerne en binnen elke rang.

100% voor Militairen

Alle militairen kunnen bij ACMP-CGPM terecht voor duidelijke en eerlijke informatie over hun militaire loopbaan, hun rechten en hun plichten. We verdedigen de belangen van  onze leden bij de overheid, in overlegorganen en waar nodig in de rechtbank.

ACMP-CGPM kiest daarbij altijd voor een realistische, persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak.


100% voor Defensie

Als militaire vakbond willen we ook meewerken aan het uitbouwen van een gezonde Defensie die nu en in de toekomst in staat is om haar taken efficiënt en veilig tot een goed einde te brengen.

ACMP-CGPM kiest zuiver voor het belang van de militairen en het leger.

Daarom kiezen echte militairen voor ACMP: de enige échte militaire vakbond! 

 

arrow down

Lid worden ?

Schrijf u nu in!

Recent nieuws


De Schildwacht van november-december 2019

Als lid van de militaire vakbond ACMP-CGPM ontvangt u ons tijdschrift in uw brievenbus of mailbox.

Lees meer

Beste militair, uw veiligheid en welzijn worden niet ernstig genomen

Generaal Compernol heeft op 5 december het Globaal Preventieplan (GPP) 2019-2023 voor Defensie goedgekeurd. Dit GPP dient de maatregelen en acties te bevatten die moeten zorgen voor: (1) meer arbeidsveiligheid, (2)...

Lees meer

Buschauffeurs en TSS-chauffeurs, opgelet!

Tegen het einde van 2020 zullen alle busreizen uitbesteed worden. Defensie zal slechts een kleine groep buschauffeurs in het nieuwe ‘Competentiecentrum Mobility and Distribution’ (CC Mob & Dis) houden, en...

Lees meer