logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde

ACMP-CGPM: dé militaire vakbond

 

ACMP-CGPM is de enige échte militaire vakbond: apolitiek, ongebonden en zuiver militair. We zijn een moderne, professionele vakorganisatie met 100% aandacht voor de belangen van het militair personeel. Daartoe hebben we een sterk netwerk van afgevaardigden in elke kazerne en binnen elke rang.

100% voor Militairen

Alle militairen kunnen bij ACMP-CGPM terecht voor duidelijke en eerlijke informatie over hun militaire loopbaan, hun rechten en hun plichten. We verdedigen de belangen van  onze leden bij de overheid, in overlegorganen en waar nodig in de rechtbank.

ACMP-CGPM kiest daarbij altijd voor een realistische, persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak.


100% voor Defensie

Als militaire vakbond willen we ook meewerken aan het uitbouwen van een gezonde Defensie die nu en in de toekomst in staat is om haar taken efficiënt en veilig tot een goed einde te brengen.

ACMP-CGPM kiest zuiver voor het belang van de militairen en het leger.

Daarom kiezen echte militairen voor ACMP: de enige échte militaire vakbond! 

 

arrow down

Lid worden ?

Schrijf u nu in!

Recent nieuws


Minister loopt kwaad weg tijdens vergadering over ziekteregeling militairen!

Na de nationale manifestatie van afgelopen vrijdag 28 september vond vandaag een informele ontmoeting plaats met de minister van Defensie Steven Vandeput en de vertegenwoordigers van de militaire vakbonden.

Lees meer

Sex, Lies, and Videotape

Neen, dit artikel gaat niet over de film met de gelijknamige titel. Ook niet – misschien tot spijt van sommigen – over seks.

Lees meer

60 % van het loon vanaf de 31ste ziektedag: gevolgen voor iedereen!

 

Lees meer