logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde

ACMP-CGPM: dé militaire vakbond

 

ACMP-CGPM is de enige échte militaire vakbond: apolitiek, ongebonden en zuiver militair. We zijn een moderne, professionele vakorganisatie met 100% aandacht voor de belangen van het militair personeel. Daartoe hebben we een sterk netwerk van afgevaardigden in elke kazerne en binnen elke rang.

100% voor Militairen

Alle militairen kunnen bij ACMP-CGPM terecht voor duidelijke en eerlijke informatie over hun militaire loopbaan, hun rechten en hun plichten. We verdedigen de belangen van  onze leden bij de overheid, in overlegorganen en waar nodig in de rechtbank.

ACMP-CGPM kiest daarbij altijd voor een realistische, persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak.


100% voor Defensie

Als militaire vakbond willen we ook meewerken aan het uitbouwen van een gezonde Defensie die nu en in de toekomst in staat is om haar taken efficiënt en veilig tot een goed einde te brengen.

ACMP-CGPM kiest zuiver voor het belang van de militairen en het leger.

Daarom kiezen echte militairen voor ACMP: de enige échte militaire vakbond! 

 

arrow down

Lid worden ?

Schrijf u nu in!

Recent nieuws


Pensioendossier: nog geen landing

Er heerst weer nervositeit onder de militairen! Sedert meerdere dagen worden we via de media geconfronteerd met allerhande berichten inzake pensioenhervormingen, ‘zware beroepen’ en overgangsmaatregelen voor de militairen.

Lees meer

Brief van een soldatenvrouw

Aan de vooravond van de Internationale Dag van de Vrouw mochten wij onderstaande brief van de echtgenote van een militair ontvangen.

Lees meer

Terugroepbaarheid als arbeidstijd?

U heeft in de pers kunnen lezen over een uitspraak van het Europees Hof van Justitie van 21 februari, waarin gesteld wordt dat de oproepbaarheid van een brandweerman uit Nijvel...

Lees meer